Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere

«Når jeg løper og hører på musikk, føler jeg meg på toppen av verden. Det er en følelse av eufori! Men noen dager er jeg så sliten at jeg bare vil sove. Når jeg legger meg nedpå så er det likevel en aktivert kropp og hjerne som ikke «tillater» det. Du har hjulpet meg å gjøre noe jeg trodde var umulig for meg, nemlig å finne ro ved å gjøre yoga. På dine timer har jeg fått kjenne at jeg kan finne indre balanse og avslapning uten å løpe. Det er godt å ha et alternativ og et supplement. Takk for den roen du utstråler og den kunnskapen du deler med oss🙏» ~ Signe


«Tusen takk til deg for flotte timer! Jeg har blitt kjent med yoga og det har utelukkende vært en positiv opplevelse. Det du formidler til oss i timene dine, gjør at tankene settes i sving. Til tross for din relativt unge alder, har du klokskap som en vis dame med lang livserfaring.

Du er usedvanlig dyktig og utrolig flink til å forklare øvelsene underveis. Krydret med en passende dose tankevirksomhet.» -Nina


«Veldig tidlig merket jeg at kroppen hadde flere låsninger enn jeg kunne ane. Disse ble fort bedre, og bare etter ett par timer så kunne jeg puste lettere. Bryståpner er så nødvendig og effektivt, og jeg slipper å hive etter pusten så ofte som jeg gjorde. Jeg har mindre hodepine, det er en befrielse. Jeg bruker mindre smertestillende ift fibromyalgi, og har mindre smerter og stivhet i småleddene.

Psykisk er d lettere når en har tunge dager, å klare å sortere å rydde i hodet er blitt lettere, og legge bak seg det som har vært er lettere:)

Så jeg har lært mye av deg og om meg selv, og hverdagen er jevnt over bedre. Tusen takk for fine yogatimer, du er meget dyktig og jeg har snakket varmt om deg til mange bekjente.» – Kristina


«Dine Yogatimer betyr så mye mer for meg enn jeg kan beskrive med ord. For meg er du en yogalærer i verdensklasse og den beste yogalærer jeg kan tenke meg. Etter hver time føler jeg meg fri og jordet. Dine yogatimer er magisk!» – Tanja


«Tusen takk til deg Marita for at du tok meg fra duracell til tilstedeværelse og de å finne energi! » -Ulrica


«Som instruktør er du Marita helt unik. Din rolige væremåte, din faglige kompetanse og veiledning i hver time, din sterke personlighet som gir en tyngde og skaper en trygg atmosfære i rommet er helt spesiell. Uten å støte, gi «feil» tilbakemeldinger, aldri få enkelt individene på matta en opplevelse av utilstrekkelighet har jeg verdsatt veldig høyt.  Alltid få en alternativ øvelse, alltid hjelp videre i øvelsen og det lille men store positive » JUST BREATHE» har gjort underverker tusenvis av ganger på matta for meg.

Du har satt spor etter deg. Mange spor. Jeg har tenkt tilbake på hvor trygg du fikk meg til å føle meg.  Ikke noe som skulle presteres.  Bare meg mot meg.  Og ikke dømme. Ahimsa. Et av mine favorittord.

Alltid på alle kursene var det nye øvelser, nye perspektiver, nye «veier» å prøve seg på.  Og alltid hadde du dette lune, gode, oppriktige væremåte med et smil til oss i salen. 

Du har brukt deg selv i formidlingen og hvilken betydning yoga har hatt for deg.  Ved å la oss bli kjent med deg på denne måten, skaper du tillit og respekt.» -Maya


«Det har vært en fornøyelse og berikelse å lære yoga hos deg!» – May Britt


«Du har gitt meg yoga i gave! Etter å ha forsøkt yoga en gang synes jeg det var grusomt kjedelig. I klassene hos deg falt på en måte alt på plass, og yoga viste seg å være noe som gir meg utrolig mye!» -Nina N.


«Du er en fantastisk person, som gir meg en indre ro, en tro på meg selv og mine begrensninger. Det er utelukkende på grunn av din evne til å formidle, både yoga fysisk og mentalt.
Takk for at du har gitt meg indre ro og større innsikt! » –Marianne