Yoga – en personlig reise (Flyt Yoga)

Se for deg en tilstand hvor du er trygg på den du er. Hvor du våger og lytte til hjertet, og ikke la ”forventningene” eller omgivelsene påvirke deg, din egenverdi, dine verdier, eller det du drømmer om.  En tilstand hvor du kan fortelle deg selv, at alt du gjør, er godt nok. En vei til indre ro. Yoga kan være en vei til indre ro. Hvis du vil.

Finn fred med den du er, omgivelsene og livet slik det er.

I dette Yogakurset får du et dypere innblikk i Yogafilosofi og hvordan filosofien kan integreres på Yogamatta og i livet ditt. Utgangspunktet til Yogafilosofien er at alle mennesker er gode nok som vi er. At vi ikke trenger å søke ut i rollene,- eller omgivelsene våre for bekreftelse på at vi er gode nok. Yoga er som livet. Vi møter hele vårt spekter av følelser og tanker vi har om oss selv og våre omgivelser.  Gjennom livets ytterpunkter. Gjennom livets opp,- og ned turer. Yogaen lærer deg å stå stødig og trygt igjennom hele reisen.

Yoga handler ikke om å skulle prestere noe. Yoga handler om din reise.
På yogamatta og i livet.

Yogakurset er tilgjengelig for påmelding og du får umiddelbar tilgang.

Hva inneholder Yogakurset?

 • 10 kurs moduler inkludert bonus materiale
  (Trykk deg videre fra knappen «Meld deg på Yogakurs» for å se detaljert oversikt over innholdet i alle kurs modulene)
 • 1 Nybegynner Modul
 • 11 Flyt Yoga timer på 60 minutter
 • 4 meditasjoner
 • Egenrefleksjonsoppgaver
 • Spillelister du kan sette på til timene hvis du vil
 • Tilgang til lukket Facebook gruppe for støtte, online felleskap og veiledning
 • Jeg hjelper deg også personlig via e-post og telefon etter ditt ønske
 • Du har tilgang til kurset i kurs portalen i «evig tid». Du har mulighet å laste ned kurs materiale, inkludert videoene, så du også har tilgang til videoene offline.
 • 500 kr introduksjons rabatt. Din intro pris: 1800 kr. (Ordinær pris: 2300 kr)

Du får også disse bonusene:

 • 3 Yin yoga program (40 min)
 • Start dagen i stillhet – sett en intensjon for dagen (15 min)    
 • 1 God morgen Flyt (30 min)
 • Kveldsrefleksjon før sengetid  (15 min) 
 • Ro ned med Yin Yoga før leggetid (15 min)

Hvordan fungerer online Yoga kurset?

Når du har meldt deg på vil du motta en e-post med innlogging og link til kursportalen, samt annen info om kurset. Du får tilgang til Nybegynner modulen og Modul 1 ved kurs start. Ukentlig får du tilgang til en ny modul. Kurset er lagt opp som et 10 ukers kurs (11 dersom du starter med nybegynner modulen), men du velger selv hvor lang tid du vil bruke på kurset. Dersom du gjennomfører kurset raskere enn en modul per uke kan du sende meg en e-post og få tilgang til neste modul. Du har tilgang til kurs portalen i «evig tid», og har mulighet til å laste ned alle videoer og kursmateriale, så du har tilgang offline. Dette er en tillitserklæring fra meg til deg. Kurset er kun til personlig bruk. Ingen kopi og videresendelse av materiale er tillat.

Hva Yogaform undervises?

Yoga timene på 60 minutter er Flyt Yoga. Flyt yoga er en dynamisk form for yoga. Vi beveger oss oppmerksomt og mykt etter rytmen til vår egen pust. Fokuset vil være balanse, mobilitet, styrke, konsentrasjon, tilstedeværelse og pust. Timen avsluttes med en dyp avspenning.

Yin Yoga er en rolig yogaform hvor yoga stillingene foregår liggende eller sittende med lange hold og dyp avspenning.

Passer Yoga kurset for deg som er ny til Yoga eller Flyt Yoga?

Ja, men jeg anbefaler deg å starte med nybegynner modulen. Det er lett å bli opphengt i de fysiske stillingene og tro at det er det vi skal mestre. Ta med deg det at det finnes ikke noe rett eller gal yoga stilling. Kroppene våre er ulike, så yogastillingene vil se ulike ut. Slik skal det være. Møt deg selv, og det du møter i deg selv gjennom fysiske stillinger, pust, meditasjon og egenrefleksjon med åpenhet, nysgjerrighet, vennlighet og respekt. Uten å dømme. Du er hjertelig velkommen!