Kurs

Yoga kurs

Jeg ønsker at mine yogakurs skal være ditt pusterom. En pusterom hvor du kan ta en pause fra livets roller, ansvar og forpliktelser. Hvor du har frihet til å bare være DEG, og kanskje ta med deg både energi og inspirasjon videre på livets vei.

Jeg er opptatt av at du deltar med dine personlige forutsetninger og i ditt eget tempo, både på yogamatta og ellers i livet. Hit kan du komme med den historien du bærer med deg, og være trygg på at du kan få være akkurat den du er, uten at noen dømmer deg.

– Marita Hunder, Yogalærer

PUST – MYK YOGA og AVSPENNING – VIDEREKOMMENDE (8 uker) – 1 plass igjen

Yoga kurset har oppstart mandag 16.10 kl 19.30 – 20.45 

Yoga kurset er en forlengelse av Deva Yoga grunnkurset med noen justering. Yoga stillingene vil være hentet fra Deva Yoga programmet og Yin yoga. Yin yoga er en rolig yogaform som inviterer til litt lengre hold for å komme dypere inn i muskler og bindevev.

For mer info og påmelding

DYNAMISK / FLYT YOGA KURS – NYBEGYNNER (8 uker)

8 ukers Flyt Yoga kurs med oppstart onsdag 18.10 kl 18.00 (max 10 plasser)

Flyt Yoga er en dynamisk yoga form som inneholder både stående, sittende og liggende stillinger. Yoga formen inviterer til yoga stillinger som skaper varme, styrke, energi, åpenhet, balanse, konsentrasjon og tilstedeværelse. Vi avslutter hver timen med avspenning. Hver time er bygd opp rundt en intensjon/tema (fra yogafilosofien), samt at den fysiske praksisen har ulike fokus områder hver gang.

Les mer om Flyt yoga og påmelding

DYNAMISK / FLYT YOGA KURS -VIDEREKOMMENDE (8 uker) – 1 plass igjen

Kurset har oppstart onsdag 18.10 kl 19.30 (max 10 plasser)

Kurset passer for deg som har erfaring med Flyt Yoga fra før.

For mer info og påmelding

GRATIS Sommeryoga-gave til DEG

En liten Sommer Yoga gave til DEG fra meg.  Jeg håper den gir deg et lite pusterom fra hverdagen. Et pusterom hvor du kan finne ro og hente ny energi.

Les mer

Yoga – en personlig reise (Flyt Yoga)

Se for deg en tilstand hvor du er trygg på den du er. Hvor du våger og lytte til hjertet, og ikke la ”forventningene” eller omgivelsene påvirke deg, din egenverdi, dine verdier, eller det du drømmer om.  En tilstand hvor du kan fortelle deg selv, at alt du gjør, er godt nok. En vei til indre ro. Yoga kan være en vei til indre ro. Hvis du vil.

Les mer