God Sommer!

Sommeren 2020 blir annerledes for mange av oss, men samtidig kanskje akkurat det vi trenger. Vi blir tvunget til å finne ny veier, nye opplevelser og ikke minst åpne øynene for det nære. Sette pris på det nære. Nærmiljøet. Norge. Min favoritt lekegrind de siste 10 årene. Kanskje får vi en påminnelse om hva som er viktigst i livet. Hva som er primær behovene. Hva som er «nice to have». Kanskje vil flere av oss sitte igjen med nye perspektiver vi kan ta med videre i livene våre. Kanskje vil vi i fremtiden ikke alltid søke det fjerne, noe større, noe finere og viktigere. Heller se skjønnheten i det vi har i nærheten hver eneste dag, som vi kanskje ser på som kjedelig, og vi kanskje tar for gitt. 

Selv ser jeg frem til denne sommeren! 🙂 Jeg ser frem til å utforske nærområdet og ikke minst nære fjellområder. I telt. I sovepose. (Satser på at mini synes det er like gøy). Spise alle måltider ute, og ikke minst, drikke morgen kaffen UTE!

I tillegg ser jeg frem til høsten. Hvor jeg skal undervise live igjen. Reise ut og kanskje møte DEG på yogamatta. Det skal bli så fint! Det beste med følelsen jeg tar med meg inn i ferien er at mange brikker har falt på plass de siste ukene. Etter noen krevende år føler jeg endelig at jeg har falt på plass igjen i meg selv. Følelsen av en indre ro og styrke som er magisk å kjenne på.

Jeg ønsker deg en riktig God Sommer.
Ta godt vare på deg selv og dine.

Og det nære.

Bjønntjønnan, Vingelen