DYNAMISK / FLYT YOGA KURS -VIDEREKOMMENDE (8 uker) – 1 plass igjen

Kurset har oppstart onsdag 18.10 kl 19.30 (max 10 plasser)

Kurset passer for deg som har erfaring med Flyt Yoga fra før.

På dette kurset vil du lære om:

  • Yoga stillinger (stående, sittende og liggende) og yoga sekvenser som Flyt yogaen inviterer til
  • Solhilsen B (i de Flyt yoga kursene jeg har kjørt i høst og vinter har vi gjort Solhilsen A)
  • Yoga filosofi på yoga matta og i livet

Flyt Yoga kurset passer for deg som:

  • Har erfaring fra Flyt yoga tidligere
  • Trenger et pusterom fra hverdagen hvor du bare kan være deg selv, og gi deg selv en pause fra ale forpliktelser, roller og ansvar
  • Vil lære mere om Yogafilosofi på yoga matta og i livet

Timene vil være bygd opp på følgende måte:

  • Vi starter hver time liggende på matta for å sjekke litt inn med pusten vår og oss selv. Her vil du få presentert et tema fra yogafilosofien som inviterer til selvrefleksjon hvis du vil. (Ca 5-7 min)
  • Så beveger vi oss inn i en oppvarming før vi starter på sekvensene som gjerne inneholder solhilsen, kriger sekvenser, Utfall sekvenser osv. Denne sekvensen genererer varme og energi. Før vi roer ned med noen myke øvelser, og avslutter med avspenning.

Gi deg selv en pause, og hent energi og overskudd gjennom et kurs i egenomsorgen hjertet.

Dag/ Datoer for kurs: Onsdager 18.10, 25.10, 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11, 6.12

Sted: Kompetansesenteret, Aumliveien 4 C, Tynset

Tid: 19.30 – 20.45

Utstyr: Yogamatte og teppe (Jeg har matter og tepper til låns så vil du låne så gi beskjed om det ved påmelding. Det koster ingenting å låne.)

Pris: 1 500- (Du kan dele opp beløpet i 2 terminer på kr 750 og kr 750 kr pr måned om ønskelig. Gi beskjed ved påmelding om du ønsker dette.)

Påmelding: Send en epost til post@maritahunder.no, Telefon: 99006665, eller på facebook: maritahunderyoga. Vennligst oppgi e-post adressen din dersom du ikke melder deg på via epost.

Påmelding er bindene. Info om betaling blir sendt ut etter påmelding.

Jeg ønsker at mine yogakurs skal være ditt pusterom. En pusterom hvor du kan ta en pause fra livets roller, ansvar og forpliktelser. Hvor du har frihet til å bare være DEG, og kanskje ta med deg både energi og inspirasjon videre på livets vei.


Jeg er opptatt av at du deltar med dine personlige forutsetninger og i ditt eget tempo, både på yogamatta og ellers i livet. historien du bærer med deg, og være trygg på at du kan få være akkurat den du er, uten at noen dømmer deg.
– Marita Hunder