Deva Yoga Kurs Vingelen Vinteren 2023

8 ukers Deva Yoga Kurs med oppstart 18.1.23 kl 19.30-21.00

Yoga for muskel, skjelettplager, kroniske smerter (fysisk og emosjonelt), stress og søvnvansker (Deva Yoga) er en myk, rolig og terapeutisk yogaform.

Yoga for Muskel, Skjelett plager, kroniske smerter, stress og søvnvansker

Yoga for muskel, skjelettplager, kroniske smerter (fysisk og emosjoneltl), stress og søvnvansker (Deva Yoga) er en myk, rolig og terapeutisk yogaform som er utviklet av Katrine Berge, grunnleggeren av Deva Yoga og Deva Yoga Institue. I vinterens Deva Yoga kurs vil mesteparten av stillingene være sittende og liggende, men det vil også være stående stillinger. Det vil være yoga stillinger fra både Deva Yoga grunnkurs programmet og andre yogaøvelser fra Deva Yogaen slik at kurset skal passe for deg som er helt ny og det som har gått på kurset før. Vi beveger oss rolig inn og ut av stillingene.

Fokus vil være :

  • Pust og pusteteknikker
  • Hvordan pusten påvirker nervesystemet og kroppen
  • Avspenning / Yoga nidra
  • Myke og rolige yogaøvelser for nakke, skuldre, rygg og bekken, kroniske smerter, utbrenthet og søvnvansker
  • Psoas er en muskelgruppe som ofte blir oversett. Spenninger i psoas er ofte relatert til problematikk i bekken, hofter, korsrygg, fordøyelse, menstruasjon smerter og god/lymfe-sirkulasjon i bena. Du vil være mer om psoas, og øvelser som kan være med på å løse opp spenninger i Psoas. Psoas er også nært knyttet til nervesystemet og diafragma (pustemuskelen), og er en viktig budbringer av vår indre tilstand i kropp og sinn.
  • Bevisstgjøring rundt tanker, følelser og adferd (og hvordan disse henger sammen)
  • Integrering av Yogafilosofi og bevisstgjøring på Yogamatta og i livet
  • Hvordan stress påvirker nervesystemet og kroppen vår, og hvordan du ved bruk av pusten kan hjelpe nervesystemet og kroppen å finne ro.

Du får også…

….. tilgang til en online portal med videoer med ulike lengder på Deva Yoga grunnkurset, meditasjoner og pusteteknikker.

Du får også tilgang til en e-book og en lydfil med Deva Yoga programmet som er laget av grunnleggeren av Deva Yoga, Katrine Berge.

Jeg håper dette kan være med på å støtte deg i å etablere en hjemme yoga praksis.Gi deg selv en pause, og hent energi, tilheling og ro gjennom et kurs i egenomsorgen hjertet. Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga for å delta.

Dag/ Datoer for kurs: Onsdager 18.01, 25.01, 1.02, 8.02, 15.02, 22.02, 08.03, 15.03, (Ingen kurs i vinterferien, uke 9.)

Sted: Fjellheim – Vingelen

Tid: 19.30 – 21.00

Utstyr: Yogamatte eller liggeunderlag (gjerne en tykkere matte), pute og teppe (Jeg har også matter til utlån, så gi beskjed ved påmelding om du vil låne dette. Det koster ikke noe å låne.)

Pris: 1800,- (Du kan dele opp beløpet i 3 terminer på kr 600 måned om ønskelig. Gi beskjed ved påmelding om du ønsker dette.)

Påmelding: Send en epost til post@maritahunder.no, Telefon: 99006665, eller på facebook: maritahunderyoga. Vennligst oppgi e-post adressen din dersom du ikke melder deg på via epost.

Påmelding er bindene. Info om betaling blir sendt ut etter påmelding.

Jeg ønsker at mine yogakurs skal være ditt pusterom. En pusterom hvor du kan ta en pause fra livets roller, ansvar og forpliktelser. Hvor du har frihet til å bare være DEG, og kanskje ta med deg både energi og inspirasjon videre på livets vei.


Jeg er opptatt av at du deltar med dine personlige forutsetninger og i ditt eget tempo, både på yogamatta og ellers i livet. Hit kan du komme med den historien du bærer med deg, og være trygg på at du kan få være akkurat den du er, uten at noen dømmer deg.
– Marita Hunder